Select Page

Štedimo Vaše vreme i novac!

Zajedno izgrađujemo Nama Tex. – Firmu koja koristi mozak i srce, firmu kakva nam je svima neophodna, firmu izbora.

Transparentnost, pouzdanost i odgovornost su principi kojima je nasa firma Nama Tex dosledna dugi niz godina. Njima se rukovodi u svakodnevnom poslovanju. Oni su i ključ uspeha Nama Tex-a ,koja se razvija u jednu od vodećih proizvodno-trgovinskih firmi u Srbiji.

Tradicija i visoko edukovani kadar pomognuti korporativnim i komercijalnim iskustvom
pokazali su se kao dobitna kombinacija. Nama Tex je nastavila da unapređuje svoje poslovanje i širi mrežu zadovoljnih kupaca i na medjunarodnom tržištu. Sa višegodišnjim iskustvom, ali i težnjom da prati savremene trendove poslovanja Nama Tex je sigurna da u svakom trenutku ima rešenje za sve potrebe klijenata. Tim zaposlenih Nama Tex-a svakodnevno osmišljava nove proizvode prilagođene najrazličtijim zahtevima klijenata.

Posetite naš Showroom i proverite zašto smo prvi izbor naših zadovoljnih klijenata.

O Nama

Kompanija NamaTex iz Beograda bavi se kao primarnom delatnošću proizvodnjom, distribucijom i prodajom tekstilnih proizvoda. Postoji od 2008.godine i nastavak je porodične tradicije započete 1990.godine. Profesionalnim pristupom i višegodišnjim prisustvom na tržištu, konstantno unapređujući poslovanje
prepoznali smo potrebu naših klijenata – ustedeti vreme.Projektom “Ustedeti vreme” prosirili smo nasu paletu proizvoda (reklamni materijal,kožna galanterija,HTZ oprema) i usluga (vez I stampa).
Ustedeti vreme = sve na jednom mestu.

Print

Naše vrednosti

Ukoliko se pitate zašto smo tako uvereni da je NamaTex – prvi izbor kako za Vas, naše Klijente, tako i za nas, Zaposlene, pogledajte Vrednosti na koje se uvek oslanjamo i koje bezuslovno vode naše misli i dela.

INTEGRITET

Od strane svakog i u svakom slučaju, unutar i izvan firme.

POŠTOVANJE

Od strane svakog i prema svakome, bez obzira na godine, pol, rang ili veru, unutar i izvan firme.

USMERENOST KA KLIJENTU

Klijenti su naš prvi prioritet.

TIMSKI RAD

Mlad tim koji će dostići situaciju kada će, putem sinergije, naš veliki i jedan tim Nama Tex kao celina postati više od prostog zbira njenih delova; mi treba da postignemo situaciju gde je 1+1=3! Suočavamo se sa poslovnim izazovima kao jedan homogeni tim!

Naši proizvodi.

Getting custom printed items has never been easier.

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae lorem ipsum.

Tshirt printing

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

Bag printing

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

Cap printing

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

Print

Your Brand or Design on T-Shirts, Bags & More.

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit.